Erika Bodor

Business & Branding strategie
Business & Branding Logo
Business & Branding Webdesign

erikabodor.com

De ervaring van Erika

Alleen al door het delen van mijn logo kreeg ik al direct 2 aanvragen!

Jaren geleden heb ik een eigen logo en website in elkaar gezet. Totaal niet onderscheidend en het paste ook niet meer bij wie ik nu ben. Omdat ik volledig wilde herpositioneren, heb ik er geen seconde aan getwijfeld om Petra’s hulp als branding expert in te schakelen.

De uitgebreide branding boeken gaven me heel veel helderheid over mijn nieuwe doelgroep en aanbod. En Petra heeft een nieuw logo en huisstijl ontworpen die exact weergeeft wie ik ben en wat ik doe. Het was de beste investering van dit jaar want zonder haar hulp had ik nooit zo’n mooie en passende branding gehad die mijn ideale klant aanspreekt. Alleen al door het delen van mijn logo kreeg ik al direct 2 aanvragen!

Ik heb nu een uniek design waarmee ik mezelf kan positioneren aan de bovenkant van de markt en ik onderscheid mijzelf van andere business coaches. Ik zou het iedere ondernemer aanraden om te investeren in zo’n traject. Je high end positionering zorgt voor meer omzet en je stuurt mensen met trots naar je website!

Erika Bodor

... en nu jouw brand?

Ben je enthousiast geworden? Klaar om jouw brand met beide handen aan te pakken en naar een hoger plan te tillen? Boek nu je call voor je gratis business & branding strategiesessie!