Ervaring van Mieneke

Als startende coach wilde ik mijn persoonlijke brand en mijn website gelijk goed en professioneel neerzetten. Het Branding Traject van Petra heeft mij een sterke visie opgeleverd waar ik bijna vanzelf in mijn dagelijkse taken naar toe werk, mijn communicatie is nu enorm consistent. Petra ontwikkelde mijn bedrijfsnaam en ontwierp het logo, waar ik erg trots op ben, vooral om wat er allemaal achter steekt.

Ik twijfelde even over de investering, maar wat mij overgehaald heeft is het vertrouwen dat Petra met het branding traject de best mogelijke start voor mij kon gaan realiseren.

Petra is enorm sterk in het vertalen van jouw persoonlijke beweegredenen en persoonlijkheid naar een ontwerp en communicatie. Dat maakt dat je op je website en in netwerkgesprekken authentiek, herkenbaar en consistent bent. Ik merk dat ik daarmee de juiste klanten op een hele natuurlijk manier aantrek.

Mieneke Schiebaan

... en nu jouw brand?

Ben je enthousiast geworden? Klaar om jouw brand met beide handen aan te pakken en naar een hoger plan te tillen? Boek nu je call voor je gratis business & branding strategiesessie!