Ik merk nu dat ik de juiste klanten op een hele natuurlijk manier aantrek.

Mieneke Schiebaan

Case info

Flyde • Mieneke Schiebaan
productivity coach
Sparkle & Shine + Presentatie template | Webdesign

over dit business & branding traject

Mieneke Schiebaan startte kersvers met haar onderneming. Ze had geen zin om in haar eentje ‘aan te modderen’ en vroeg mij om haar brand in één keer professioneel en stevig neer te zetten. 

Mieneke is dol op Scandinavië en bergbeekjes en ook haar werk heeft te maken met het stromen van processen. Daarom heb ik de naam ‘Flyde’ voor haar ontwikkeld, die in het Deens ‘stromen’ betekent.

In het logo zie je de heldere kleuren terug die haar aanpak symboliseren. Het beeldmerk stroomt via diverse kanalen vanuit de bron en terug. Ben je ook toe aan meer flow in je werkprocessen? Ik kan je Mieneke van harte aanbevelen!

In de woorden van Mieneke Schiebaan | Flyde

Als startende coach wilde ik mijn persoonlijke brand en mijn website gelijk goed en professioneel neerzetten. Het Branding Traject van Petra heeft mij een sterke visie opgeleverd waar ik bijna vanzelf in mijn dagelijkse taken naar toe werk, mijn communicatie is nu enorm consistent. Petra ontwikkelde mijn bedrijfsnaam en ontwierp het logo, waar ik erg trots op ben, vooral om wat er allemaal achter steekt.

Petra is enorm sterk in het vertalen van jouw persoonlijke beweegredenen en persoonlijkheid naar een ontwerp en communicatie. Dat maakt dat je op je website en in netwerkgesprekken authentiek, herkenbaar en consistent bent. Ik merk dat ik daarmee de juiste klanten op een hele natuurlijk manier aantrek.”

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!