Ervaring van Elisa

Ik wilde mijn merk beter neerzetten binnen duidelijke kaders, waar ik zelf 100% achtersta en van aanga. Wat ik jaren geleden heb laten ontwerpen paste niet meer bij wie ik nu ben, wat ik nu doe en wie ik wil aantrekken. Ik miste ondertussen een stukje professionaliteit in mijn uitstraling, maar ook de power en joy die ik als persoon wél laat zien. 

Door de gesprekken met Petra is nu duidelijk wat ik voor en achter de schermen wil voor mijn business. Ik denk dat nog nooit iemand mij de juiste vragen heeft gesteld. Het traject heeft me helderheid gegeven, focus en de vaart om nu echt door te pakken. Maar ook het inzicht over wat voor goud ik in handen heb! En dat ík kies wie mijn ideale klant is en ik dus niet ieders ideale coach hoef te zijn. 

Vooraf twijfelde ik even omdat ik niet goed wist wat het me op zou leveren, maar – nog voor mijn prachtige nieuwe website online is – levert het me zoveel meer zelfvertrouwen op, dat alleen dat al alles waard is! Mijn missie is nu zoveel duidelijker, zowel in woord als in beeld. Mega veel waard dus. Alles valt nu zo op zijn plek en ik heb zo’n zin om dit te gaan delen!! Wat ik doe is uniek!

Wat ik verrassend fijn vind aan haar aanpak, is dat er bij Petra niet gelanterfant wordt, ze pakt lekker snel en duidelijk aan. En daarnaast is ze ook leuk en gezellig, haha. Mijn Personal Branding boek laat echt een compleet en compact verhaal zien. Niet alleen superwaardevol voor mij, maar ook voor mijn websitebouwer, fotograaf etc. Dus voor iedereen die niet helemaal duidelijk heeft hoe zichzelf neer te zetten, raad ik dit Business & Branding traject aan. Het geeft je richting, je bekent als het ware kleur en kunt hierna een stuk makkelijker de stappen voor je business zetten. Mijn vuurtje is nog veel meer aangewakkerd!

 

Elisa Schipper

... en nu jouw brand?

Ben je enthousiast geworden? Klaar om van jouw business een topbrand te maken die je droomklant raakt in hoofd en hart? 

Boek nu je gratis brandingcall!