Met Jente

Business & Branding strategie
Business & Branding Logo
Business & Branding Webdesign

Ervaring van Jente

Voordat ik met Petra aan de slag ging twijfelde ik over alles. Wat ik deed, waar ik goed in was, welke kant ik op wilde. Mijn website hing van losse stukken aan elkaar en paste totaal niet meer bij wie ik ben en wat ik te bieden heb.

Tijdens het traject heb ik ontzettend veel over mezelf en mijn ideale klant geleerd. Ik ben bewuster van mijn krachten en hoe ik die in kan zetten. Het logo dat Petra ontworpen heeft is echt spot on en past helemaal bij mij en mijn bedrijf.

Ik ben ontzettend blij dat ik geïnvesteerd heb in een traject met Petra. Het heeft me zoveel inzichten geboden en een duidelijk pad voor de toekomst gecreëerd! Ik gun iedere ondernemer die twijfelt zo’n traject. Twijfel over jezelf, over je bedrijf, over je kunnen, over je route. Petra stelt gouden vragen, tovert met tekst en weet zelfs samen te vatten wat je niet letterlijk zegt!

Jente van der Woude

... en nu jouw brand?

Ben je enthousiast geworden? Klaar om jouw brand met beide handen aan te pakken en naar een hoger plan te tillen? Boek nu je call voor je gratis business & branding strategiesessie!