Petra stelt gouden vragen, tovert met tekst en vat zelfs samen wat je niet letterlijk zegt!

Jente van der Woude

Case info

Met Jente • Jente van der Woude
coach voor hoogbegaafde kinderen
Sparkle & Shine + Briefpapier | Visitekaartje | E-book | Webdesign

over dit business & branding traject

Jente: “Ik gun iedere ondernemer die twijfelt zo’n traject. Twijfel over jezelf, over je bedrijf, over je kunnen, over je route…” 

Spelen, natuur en ontwikkelen zijn verbeeld in haar logo met een vrij vogeltje in heldere kleuren. Het vouwblaadje laat alle facetten van het kind zien, zoals Jente die ook ziet. De vogel biedt een andere kijk op de wereld vanuit een overview perspectief. Dit vrolijke logo is Jente op het lijf geschreven!

Jente helpt (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen door speels in hun belevingswereld te stappen. Een recht-toe-recht-aan stijl zou haar geen recht doen… De vormentaal van het logo heb ik dan ook doorgezet in het out of the box webdesign. Een vrolijke, maar heel overzichtelijke opeenvolging van schuine vlakken, waarin Jente’s persoonlijke aanpak duidelijk naar voren komt. 

In de woorden van Jente van der Woude | Met Jente

Voordat ik met Petra aan de slag ging twijfelde ik over alles. Wat ik deed, waar ik goed in was, welke kant ik op wilde. Mijn website hing van losse stukken aan elkaar en paste totaal niet meer bij wie ik ben en wat ik te bieden heb.

Tijdens het traject heb ik ontzettend veel over mezelf en mijn ideale klant geleerd. Ik ben bewuster van mijn krachten en hoe ik die in kan zetten. Het logo dat Petra ontworpen heeft is echt spot on en past helemaal bij mij en mijn bedrijf.

Ik ben ontzettend blij dat ik geïnvesteerd heb in dit brandingtraject. Het heeft me zoveel inzichten geboden en een duidelijk pad voor de toekomst gecreëerd! Petra stelt gouden vragen, tovert met tekst en weet zelfs samen te vatten wat je niet letterlijk zegt!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!