Petra legt snel verrassende - maar altijd kloppende - verbanden.

Anastasia Semerok

Case info

One Frequency • Anastasia Semerok
persoonlijke mentor
Traject Sparkle & Shine

over dit business & branding traject

Anastasia: “Ik was bezig om een aantal uiteenlopende ideeën bij elkaar te brengen. Ik wist dat ik een aantal activiteiten los zou moeten laten en nieuwe dingen moest gaan proberen, maar dat voelde eng.” Anastasia was toe aan een ‘duidelijk geformuleerde richting voor haar werk’ en de visuele uitdrukking hiervan. Dit brandingtraject pakte ze vooral ook aan als een persoonlijke uitdaging en verdieping. 

Integriteit, compassie, openheid, respect en aandacht. De prachtige kernwaarden van Anastasia die vanuit haar persoonlijkheid door haar hele onderneming zijn verweven. Anastasia is een persoonlijke mentor die young professionals helpt om complexe persoonlijke en professionele dilemma’s te ontrafelen, zodat zij vanuit integriteit en persoonlijke idealen een verschil kunnen maken in de wereld.

Het logo dat ik voor Anastasia heb ontworpen laat een breed spectrum aan perspectieven zien, wat vervolgens in een inzicht samenkomt. Je ziet de frequentie van een gesprek, waarin wordt aangehaald wat nodig is. Een helder en krachtig logo dat de essentie van One Frequency toont en tegelijk duidelijk haar doelgroep aanspreekt.

In de woorden van Anastasia Semerok | One Frequency

Wat mij echt opvalt, is jouw manier van luisteren. Het gaat verder dan luisteren – je hoort wat er wordt gezegd maar ook wat niet expliciet genoemd wordt.

Tijdens het luisteren maak je snel (soms erg verrassende maar altijd kloppende) verbanden tussen verschillende stukken, zodat er één coherent geheel ontstaat.

Daarnaast vind ik jouw aanpak erg prettig, gestructureerd en goed geregeld. Het gevoel dat mijn project bij jou in goede handen is. En het resultaat is waanzinnig goed!

Ik vond het erg fijn om met je samen te werken, heel erg bedankt! 

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!