Een nieuwe ideale klant, afscheid van oude processen en een gloednieuw aanbod!

Gianne Wijn & Heidi Wiertz

Case info

PASS-Jobcoaching • Gianne Wijn & Heidi Wiertz
Experts in autisme en werk
Brilliant Bizz + Teksten website | Werkboek traject PASSpoort | Werkboek traject KomPASS

over dit business & branding traject

Op deze manier werkte het niet meer, het voelde niet meer goed. Hun bedrijf mocht eens fris onder de loep worden genomen. Tijd om zichzelf te laten zien als de krachtige expert die ze zijn – op de manier die precies bij hen past.

Heidi en Gianne delen al ruim 15 jaar een passie voor de complexiteit van het brein en de unieke eigenschappen van ieder individu. Samen zijn zij PASS-Jobcoaching, dé expert in autisme en werk. 

Wat begon met het helder krijgen van wensen, doelen en visie, resulteerde in een glasheldere boodschap voor een nieuwe ideale klant: zij richten zich nu specifiek op het begeleiden van vrouwen met (kenmerken van) autisme om hun persoonlijke koers te bepalen naar duurzaam geluk met PASSend werk.

Ik hielp Gianne en Heidi om hun persoonlijkheid, aanbod en communicatie helemaal op één lijn te brengen. Resultaat: een stralend merk in woord en beeld. Hun eigen reactie: “Super, dit zijn WIJ. Het klopt gewoon!”

Dit logo laat een bewegende kern zien van waaruit de eigen talenten mogen groeien, juist buiten de hokjes en kaders. Met een subtiele verwijzing naar een kompas dat je jouw route wijst. Gianne en Heidi laten je nieuwsgierig en vol aandacht je eigen pad ontdekken door overzicht en inzicht te creëren. De warme heldere kleuren PASSen hier perfect bij! 

In de woorden van Heidi Wiertz en Gianne Aarts | PASS-Jobcoaching

Wij stonden na 15 jaar op een keerpunt. De markt is veranderd en wij voelden op sommige vlakken geen energie meer… 

Petra voelde heel goed aan waar wij naartoe wilden, zonder dat we het zelf onder woorden konden brengen. Haar aanpak is helder, duidelijk en soms confronterend. Vanaf het allereerste contact werden knopen doorgehakt en werd ONS pad steeds concreter. 

Haar bevraging en opdrachten brachten snel helderheid: een nieuwe ideale klant, afscheid van oude processen en een gloednieuw aanbod! Ondanks dat wij – Gianne en Heidi – verschillende drijfveren en kwaliteiten hebben, zijn we dankzij dit branding traject toch tot één heldere visie en missie gekomen die heel dicht bij ons allebei ligt!! 

Wij durven nu vanuit onze eigen kracht te handelen en dat is samen met onze prachtige nieuwe uitstraling een enorm cadeau!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!