business & branding

boost je bedrijf

Bouw een sterk merk in woord en beeld: laat je zien als de krachtige expert die jij bent.

Je wilt jezelf duidelijk en professioneel neerzetten – als de krachtige coach of expert die je bent. Dat doe je met een stralend merk dat weerspiegelt wie jij in de kern bent. In woord en beeld. Klaar voor groei met jouw heldere boodschap – in jouw unieke visuele stijl?

meer klanten, omzet en plezier

Je bent goed in wat je doet en je hebt een visie waar je voor staat. Maar toch lukt het je niet om je verhaal krachtig over te brengen. Terwijl je zo graag wilt dat je woorden je droomklant raken.

Deep down inside weet je dat er nog zoveel meer in zit: meer klanten om te helpen, meer omzet, meer plezier. Maar hoe bereik je dat?

met een glasheldere boodschap.

Het kan best een zoektocht zijn om jouw boodschap duidelijk en pakkend over te brengen in je marketing. De standaard tips & tricks die voorbij komen, voelen simpelweg niet als jij. Dat snap ik als geen ander: je bent een tikkie eigenwijs en doet de dingen graag op jouw manier.

Maak jouw ondernemersdromen waar

Je wil jouw gedachtegoed stevig in de wereld zetten. Maar wél op een manier die voor de volle honderd procent bij jou past. Dan ben je hier op precies de juiste plek.

Samen bouwen we een sterk merk dat duidelijk en professioneel jouw merkverhaal vertelt en visueel de juiste snaar raakt bij de leukste klanten. We creëren de woorden en de beelden die naadloos aansluiten op jouw unieke energie.

Met jouw glasheldere boodschap in een stralende visuele stijl ben je klaar om jouw ondernemersdromen waar te maken!

marmer blauw 1
Ondernemersdromen 1
ruit goud 1

een stralend merk

in woord en beeld

1

We starten met jouw merkverhaal en duiken in je kernwaarden, talenten en ambities. Ik help je om je missie en visie duidelijk te verwoorden, je ideale klant te identificeren en je sales pitch zó te brengen dat zowel jij als je publiek deze diep van binnen voelt branden. Kortom: een complete uitwerking van je positionering, je aanbod, je marketing message en alles dat daarbij hoort. 

2

Op basis hiervan creëeren we jouw visuele identiteit die naadloos aansluit bij de essentie van jouw merk. Zo ontstaat het totaalplaatje van de juiste woorden met de juiste beelden. Dat begint met een stralend logo, en werken we uit in alle items die je maar wenst, van website tot visitekaartje en alles daartussenin.

3

Jouw stralend merk in woord en beeld. Dit is hoe je het hoofd én hart van jouw ideale klant raakt. Met dit stevige fundament heb je alle tools in handen om consistent jouw boodschap over te brengen op social media, je website en in je verkoopgesprekken. Zie je het al voor je?

Elisa Schipper 1
leestekens 1

Alles valt nu op zijn plek en ik heb zo’n zin om dit te gaan delen!

Ik wilde mijn merk beter neerzetten binnen duidelijke kaders, waar ik zelf 100% achter sta en van aanga. Wat ik jaren geleden heb laten ontwerpen paste niet meer bij wie ik nu ben, wat ik nu doe en wie ik wil aantrekken. 

Petra stelde vragen die me nooit eerder zijn gesteld. Door die gesprekken is nu duidelijk wat ik wil voor mijn business. Dit branding traject heeft me helderheid gegeven, focus en de vaart om echt door te pakken. Maar ook het inzicht over wat voor goud ik in handen heb! Alles valt nu op zijn plek en ik heb zo’n zin om dit te gaan delen!! Wat ik doe is uniek!

Vooraf wist ik niet zeker wat het me op zou leveren, maar nú al geeft het me zoveel meer zelfvertrouwen – dat alleen dat al alles waard is! Mijn missie is nu zoveel duidelijker. Zowel in woord als in beeld. Mijn Branding boek laat echt een compleet en compact verhaal zien. Mijn vuurtje is nog veel meer aangewakkerd!

Elisa Schipper

Love Your Body

Miranda Berkhof 1
leestekens 1

Het voelt zó kloppend allemaal.

Ik weet niet wat ik had verwacht, maar dit overtreft het sowieso! Petra is een cadeau dat iedereen zichzelf zou moeten gunnen!

Het was tijd om ‘het’ in de wereld te gaan zetten: mijn eigen merk onder mijn eigen naam. Ik gunde mezelf deze volgende stap: een prachtige reis van nadenken, sudderen, voelen en schaven. Petra’s aanpak inspireerde me om meer rust, meer zelfvertrouwen en meer lol te hebben. Door haar ontwerpen tilt ze mij echt een stukje hoger. Precies dat extra duwtje om stevig te gaan staan voor wat ik te brengen heb. Dit geeft me alle zelfvertrouwen om mijn bedrijf in een nieuwe versie neer te zetten.

Ik kom uit een wereld waar elke klant hoogwaardig geserviced moest worden, maar ik mag nu kiezen en dat heeft geholpen met de keuze voor ‘nieuw leiderschap’. Dat heeft de wereld nodig en daar past mijn propositie bij.

Miranda Berkhof

Expert in leadership transformation

blauw marmer vlak 1
petra business and branding componist 1
ruit goud 1

Ik ben Petra, business & branding componist

Mijn kracht: ik lever zowel het merkverhaal als de visuele uitwerking. Met meer dan 20 jaar ervaring in design, branding en marketing, heb ik al honderden coaches en experts geholpen naar een stralend sterk merk.

Mijn aanpak beweegt soepel tussen businesscoaching en branding. Met een perfecte mix van creativiteit en strategie bekijk ik jouw bedrijf van binnenuit en stel je de vragen die er echt toe doen. Geen formules of standaard stappenplannen. Jij en ik werken 1-op-1 samen aan jouw unieke proces.

Zo creëren we in 4 stappen jouw business & branding:

ontdekken

1

Ontdek het kloppende hart van je bedrijf waar jouw ideeën, visie en doelen samenkomen. Duidelijkheid ontstaat van binnenuit. Zie jouw merk als een verlengstuk van jezelf. Als gezicht van je bedrijf willen klanten JOU – jouw verhaal, jouw standpunt, jouw interpretatie van de wereld.

strategie

2

Dit is waar alles samenkomt. Jouw strategie wordt uitgewerkt in je persoonlijke Business & Branding Essentials, een compleet overzicht dat jouw unieke merkverhaal beschrijft en je helpt om je altijd en overal te positioneren als de krachtige coach of expert die je bent.

logo & brand design

3

Als kers op de taart creëren we hét logo dat jouw unieke merkverhaal weerspiegelt. Je visuele branding omvat ook je kleurenpalet, secundair logo en watermerken – allemaal verwerkt in jouw Business & Branding Essentials voor een compleet overzicht.

webdesign & huisstijl

4

Je website is de ideale plek om jouw merkverhaal – in stijl – met de wereld te delen. Wat jij verder ook nodig hebt, van visitekaartje tot e-book: ik creëer de designs die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijkheid, aanbod en boodschap.

Klaar om je droomklant omver te blazen?

Van overtuigend verhaal tot prachtige visuele stijl

ruit goud 1

magic match

icon MM 1

Een heldere boodschap voor de perfecte match – met jouzelf en je droomklant.

€ 2000

Jouw persoonlijke Business & Branding academy met verdiepende vragen en opdrachten

Business & Branding sessies voor exclusieve 1-op-1 coaching

Jouw strategie in één helder overzicht: je persoonlijke Business & Branding Essentials zijn als een kompas dat je telkens weer de weg wijst.

ruit goud 1

sparkle & shine

icon SS 1

Stralend positioneren met een heldere boodschap en een krachtig logo.

€ 3000

ALLES van Magic Match
+ Logo & brand design

Een spot-on logo design dat je op het lijf geschreven is

Aangeleverd in een compleet logopakket met primair én secundair logo voor alle toepassingen

Persoonlijk kleurenpalet waarin jouw energie 100 procent voelbaar is

Je eigen watermerk zodat jouw social media uitingen heel herkenbaar zijn

ruit goud 1

brilliant bizz

icon BB 1

Ga voor groei en maak een onuitwisbare indruk in woord en beeld – overal en altijd.

€ 5000

ALLES van Magic Match
ALLES van Sparkle & Shine
+ Webdesign & huisstijl

Extra 1-op-1 coachingcall voor een vliegende start van je website

Verrassend webdesign voor een magnetische 1e indruk

Persoonlijke headers voor je socials

9 Persoonlijke templates voor je social media posts

Briefpapier voor offertes en facturen

Visitekaartje of een persoonlijke kaart

Heidi Gianne 1
leestekens 1

Super, dit zijn WIJ. Het klopt gewoon!

Wij stonden na 15 jaar ondernemen op een keerpunt. Op deze manier werkte het niet meer, het voelde niet meer goed. Petra voelde heel goed aan waar wij naartoe wilden, zonder dat we het zelf onder woorden konden brengen. 

Vanaf het allereerste contact werden knopen doorgehakt. Haar bevraging en opdrachten brachten snel helderheid: een nieuwe ideale klant, afscheid van oude processen en een gloednieuw aanbod! Alle losse elementen wist Petra met elkaar te verbinden tot één passend geheel. Wij durven nu vanuit onze eigen kracht te handelen en dat is samen met onze prachtige nieuwe uitstraling een enorm cadeau!

Gianne Wijn en Heidi Wiertz

PASS-Jobcoaching

Jeanette van Rookhuizen 1
leestekens 1

Mijn bedrijf groeit nu weer met mij mee.

Ik had moeite om mijn essentie te verwoorden en te zien wat mij nu onderscheidt van die andere trainers en coaches. Petra wist heel goed tot de kern te komen en deze onder woorden te brengen. Zo kwam ze met de term: ‘Overheidscoach voor aanpakkers’. Ik zie nu heel helder wat mij onderscheidend maakt. En vervolgens maakt ze daar een prachtig compleet beeld bij, van logo en socials tot webdesign. Het is altijd herkenbaar en nooit saai, daar houd ik van! Het werken met Petra was echt een feestje!

Jeanette van Rookhuizen

Overheidscoach voor aanpakkers

nog meer weten?

veelgestelde vragen

Business & Branding Academy
Jouw traject begint altijd – voor zowel Magic Match, Sparkle & Shine als Brilliant Bizz – met de Business & Branding Academy. Hier ontstaan de eerste inzichten dankzij verdiepende vragen en opdrachten die je helpen om tot de kern komen. En je ontvangt een pakketje thuis met verrassende items voor jouw brandingproces.

De academy bestaat uit 5 toffe modules, waar we ingaan op:

  1. Werken vanuit jouw joy en energie
  2. Branding & positioneren
  3. Je droomklant
  4. Jouw magnetische aantrekkingskracht
  5. Je communicatie

Brandingsessies
Tussendoor spreken we elkaar tijdens drie 1-op-1 brandingsessies van 90 minuten. We gaan samen op zoek naar jouw zone of genius. Ik stel je de juiste vragen en samen verbinden we alle punten die jouw merk uniek maken. 

Helder merkverhaal
Jouw strategie wordt voor je uitgewerkt in je persoonlijke Business & Branding Essentials. Dit overzicht beschrijft jouw identiteit, aanbod, drijfveren en kernwaarden, doelgroep, missie & visie, pitch en uiteraard je kernboodschap. Hiermee positioneer jij jezelf altijd en overal als de krachtige expert die je bent!

Logo & brand design
Kies je voor Sparkle & Shine of Brilliant Bizz dan ontvang je een volledig logopakket. Jouw logo is een tijdloos symbool van je merk en sluit naadloos aan op jouw unieke merkverhaal. Je visuele branding omvat ook een kleurenpalet, lettertype combinaties, secundair logo en watermerken.

Webdesign & huisstijl
Kies je voor Brilliant Bizz dan word jij de trotse eigenaar van een onweerstaanbaar webdesign dat zowel je aanbod als jouw persoonlijkheid helder in beeld brengt. Brilliant Bizz omvat ook op maat ontworpen briefpapier, visitekaartjes, persoonlijke headers voor jouw social media en 9 social media templates voor jouw posts. The whole package deal!

Iedereen is anders en er is dan ook geen strak afgebakende looptijd. Jij staat bij mij centraal in je traject, dus neem de tijd die jij nodig hebt. Maar om je een indicatie te geven:

Voor Magic Match kun je rekenen op ongeveer 8 weken.

Sparkle & Shine heeft een looptijd van ongeveer 10 weken.

Voor Brilliant Bizz kun je rekenen op ongeveer 12 – 14 weken. Heb je gewoon in 3 maanden je hele business & branding op orde!

Yes, dat kan! Magic Match en Sparkle & Shine zijn in 2 termijnen te betalen (Magic Match 2 x €1030, Sparkle & Shine 2 x €1530) en Brilliant Bizz mag in 3 termijnen voldaan worden (3 x €1690).

Je kunt op elk moment beginnen en hoeft dus niet te wachten. Je begint in je eigen tempo met de eerste stappen. Voordat je aan een traject begint, stemmen we met zijn tweeën af wat een fijne planning is. Wat denk je ervan, zullen we kennismaken?

laptop Petra 1

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!