this is me

Nice to meet you

Hi! Ik ben Petra, business & branding componist. Ik filter moeiteloos de prachtigste pareltjes uit jouw verhaal.

Je hebt waarschijnlijk al gezien dat ik dol ben op goud, kijk maar naar mijn logo. Een persoonlijk beeldmerk dat mijn missie kracht bij zet: jou helpen om het goud in je bedrijf te ontdekken. Petra betekent letterlijk ‘rots’, dus zie mij als jouw rots in de branding.

Petra de Krom Beeldmerk los 1

Zie je die gouden punt die hoog op de berg straalt? Die top kan niet schitteren zonder een stevig fundament eronder. Om dat fundament te bouwen, heb ik al mijn vragen en uitdagingen gebundeld in een prachtig traject – zodat jij jezelf en je bedrijf op een nieuwe manier leert kennen. Zo kunnen we jouw verhaal, je waarden en je missie met elkaar verbinden en als een stralend merk de wereld in zetten.

Als jij tot in je tenen voelt wat je te bieden hebt, wordt communiceren – via je website, social media en events – zoveel makkelijker! Ik ondersteun je met liefde en plezier om jouw missie met de wereld te delen.

Ook mijn missie komt voort uit mijn persoonlijke verhaal.

Lees je mee?

Lees je mee?

In 2001 stond ik na mijn afstuderen te popelen om mijn vleugels uit te slaan. Helaas liep het anders…

Tijdens een trip in Barcelona brak ik beide enkels en belandde in een medisch traject dat maar liefst 4 jaar zou duren. De arts op wie ik al mijn hoop gevestigd had, vertelde me doodleuk dat de breuken te complex waren om te verhelpen. “Ik moest er maar mee leren leven.” Ik bracht 2 jaar in een rolstoel door en mijn leven kwam letterlijk tot stilstand.

Al snel besefte ik dat dit beeld helemaal niet overeenkwam met wie ik van binnen was: een levenslustige vrouw die dansend door het leven wilde gaan! Ik besloot actief op zoek te gaan naar een arts die het wél aandurfde om me te helpen. Gelukkig vond ik die en stap voor stap ging ik vooruit. Na 2 ingrijpende operaties kan ik je zeggen: Ik sta, ik loop, ik dans weer door het leven!

ik sta, ik loop, ik dans weer!

Pijl 1
marmer blauw 1
petra dansend 1
ruit goud 1

Waarom deel ik dit verhaal met je?

Om jouw stip op de horizon te bereiken, zul je actief in beweging moeten komen. Als je inziet hoe bijzonder jij en je talenten zijn, ontstaan er zulke mooie mogelijkheden. Ik heb bewust stappen genomen om mijn droombeeld te bereiken. Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta. Ik voel het tot in mijn tenen.

En dat is precies wat ik jou ook gun! Ga staan voor wie JIJ bent en wat jij de wereld te bieden hebt. Jouw persoonlijkheid onderscheidt je in één klap van alle anderen. Samen brengen we jouw unieke merkverhaal tot leven in woord en beeld. Ben jij klaar voor de eerste stap?

blauw marmer vlak 1
feitjes over petra 1
ruit goud 1

Meer over mij weten?

Als zesjarig meisje wilde ik al ‘tekenares’ worden.

In 2001 studeerde ik af als Master of Design aan the Design Academy Eindhoven.

In 2008 startte ik als ondernemer, met mijn eigen grafisch ontwerpstudio.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in design, branding en marketing.

Je kunt mij wakker maken voor de lekkerste én mooiste taartjes. Dubbel geluk!

Ik ben dol op mijn 3 mannen en kater James.

Ooit was ik buikdanseres - en ik dans nog steeds vloeiend door de woonkamer.

Het mooiste in mijn vak? Die stralende zelfverzekerdheid als je verhaal én je krachtige stijl je vleugels geven. Love it.

leestekens 1
laptop Petra 1

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!