Hi, ik ben Petra,

branding componist

Ik ben Petra, branding componist. Van al jouw losse puzzelstukjes componeer ik één stralende branding boodschap in woord en beeld! 

Een paar jaar geleden werden mijn ‘puzzelstukjes’ behoorlijk overhoop gehaald. Niks magnetisch aantrekkelijk…

Lees je mee in mijn persoonlijke verhaal?

Petra de Krom business branding coach

Op mijn zesde was ik er al van overtuigd dat ik ‘tekenares’ wilde worden. Dat is in de loop der jaren iets gefinetuned, maar in 2008 startte ik inderdaad mijn eigen grafisch ontwerpstudio. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot veel meer dan ‘tekenen’, en is het juist wat daaronder zit dat zoveel voldoening geeft.

In de afgelopen jaren heb ik zo vaak meegemaakt dat de ondernemer tegenover me – tussen neus en lippen door – iets vertelde en zelf niet inzag wat een goud ze daarmee in handen had! Daarom heb ik mijn vragen en uitdagingen in een prachtig traject gegoten waarmee je een enorme dosis inzicht krijgt in jezelf en je bedrijf. En juist dat inzicht is de basis voor een merk dat precies bij jou past.

Ik neem je verder mee in mijn persoonlijke verhaal.

In 2001 studeerde ik af als Master of Design aan the Design Academy in Eindhoven (en heb vervolgens deze gezellige regio nooit meer verlaten ;-)). Na mijn studie was ik klaar om mijn vleugels uit te slaan. Helaas kreeg ik te maken met een flinke tegenslag…

Ik brak tijdens een trip in Barcelona mijn beide enkels en ging een medisch traject in dat maar liefst 4 jaar in beslag zou nemen. De arts op wie ik al mijn hoop had gevestigd vertelde me doodleuk dat de breuken te complex waren en niet verholpen konden worden. “Ik moest er maar mee leren leven.” De grond zakte onder mijn voeten vandaan. Ik bracht 2 jaar in een rolstoel door en mijn leven kwam praktisch tot stilstand.

Ik besefte dat dit beeld helemaal niet klopte met wie ik van bínnen was: een levenslustige vrouw die dansend door het leven wilde gaan! Ik besloot actief op zoek te gaan naar een arts die het wél aandurfde om me te helpen. Deze arts heb ik gelukkig gevonden en stap voor stap ging ik vooruit. Na 2 ingrijpende operaties kan ik je zeggen: Ik sta, ik loop, ik dans weer door het leven!

Petra de Krom business branding coach

Ik sta,
ik loop,
ik dans weer!

Petra

Waarom deel ik dit verhaal met je? Om bij jouw stip op de horizon te komen, zul je actief in beweging moeten komen. Als je zelf maar inziet hoe bijzonder je bent, ontstaan er zulke mooie kansen en mogelijkheden. Ik heb heel bewust de stappen genomen die mij hebben gebracht waar ik nu ben, waar mijn buiten- en binnenkant weer perfect matchen. Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta. Ik voel het tot in mijn tenen. 

En dat is precies wat ik jou ook gun! Ik help je de juiste stappen te zetten om tot jouw essentie te komen. Jouw kansen te ontdekken en te omarmen. Te gaan staan voor wie JIJ bent en wat jij de wereld te bieden hebt. Let no one hold you back!

Ben jij klaar om actief stappen te zetten? Op weg naar een eerste indruk die 100% JIJ is en zorgt voor een instant match met je droomklant. Ben jij klaar om écht impact maken met wat je het allerliefste doet?

In haar eigen woorden

Brands die je voorgingen

Branding logo Festina Lente Yoga
Branding logo Robbin Castillo
Branding logo Elisa Schipper
Petra de Krom portfolio Jasmijn Derckx secundair logo
Petra de Krom portfolio One frequency primair logo
Petra de Krom portfolio Jasmijn Derckx secundair logo
Branding logo Katinka Reiss
Petra de Krom portfolio Stylistic secundair logo
Petra de Krom portfolio branding logo
Petra de Krom portfolio Jeanette logo
Petra de Krom portfolio branding logo
Petra de Krom portfolio branding logo

... en nu jouw brand?

Wil je weten hoe jij van je business een topbrand maakt, die als een magneet je droomklant aantrekt? 

Dan wil ik je uitnodigen voor een brandingcall van 45 minuten. Helemaal gratis!

Aan het eind van ons gesprek weet jij waar jij persoonlijk nu nog stukjes goud laat liggen.