Hi, ik ben Petra en

ik zorg dat je droomklant

voor jóu gaat!

Ik ben Petra de Krom, business & branding expert.

Waarom is het voor mij zo belangrijk dat je nu echt gaat staan voor wat jíj de wereld te brengen hebt?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Wat leuk dat je me wat beter wilt leren kennen! Ik neem je graag mee in een stukje van mijn wereld.

Op mijn zesde was ik er al van overtuigd dat ik ‘tekenares’ wilde worden. Dat is misschien inde loop der jaren iets gefinetuned, maar in 2008 startte ik inderdaad mijn eigen grafisch ontwerpstudio. Tegenwoordig is het zeker niet alleen ‘tekenen’, maar vooral het stuk dat daarachter zit, waar ik mijn voldoening uit haal.

In de afgelopen jaren heb ik zo vaak meegemaakt dat de ondernemer tegenover me – tussen neus en lippen door – iets vertelde en zelf niet inzag wat een goud ze daarmee in handen had. Daarom heb ik mijn vragen en uitdagingen in een prachtig traject gegoten waarmee je een enorme dosis inzicht krijgt in jezelf en je bedrijf. En juist dat inzicht is de basis voor een merk dat precies bij jou past.

Ik neem je verder mee in mijn persoonlijke verhaal. In 2001 studeerde ik af als Master of Design aan the Design Academy in Eindhoven (en heb vervolgens deze gezellige regio nooit meer verlaten 😉 ). Na mijn studie was ik klaar om mijn vleugels uit te slaan. Helaas kreeg ik te maken met een flinke tegenslag…

Ik brak mijn beide enkels en ging een medisch traject in dat 4 jaar in beslag zou nemen. De arts op wie ik mijn hoop had gevestigd vertelde me dat de breuken te complex waren en niet verholpen konden worden. “Ik moest er maar mee leren leven.” Ik bracht 2 jaar in een rolstoel door en mijn leven kwam praktisch tot stilstand…

Ik besefte dat dit helemaal niet klopte met wie ik van bínnen was: een levenslustige vrouw die dansend door het leven wilde gaan! Ik ben actief op zoek gegaan naar een arts die het wél aandurfde om me te helpen. Spoiler alert: deze arts heb ik gevonden en na 2 operaties is alles goed gekomen! Ik sta, ik loop, ik dans weer!

Ik sta,
ik loop,
ik dans weer!

Petra

Waarom deel ik dit verhaal met je? Om bij jouw stip op de horizon te komen, zul je in beweging moeten komen. Ik zie voor al mijn klanten zulke mooie kansen en mogelijkheden, als je zelf maar inziet hoe bijzonder je bent. Ik heb zelf ook bewust stappen ondernomen die mij hebben gebracht waar ik nu ben. Ik weet waar ik voor sta en mijn buitenkant matcht weer met wat ik van binnen ervaar.

En dat is precies wat ik jou ook gun! Ik help je de juiste stappen te zetten om tot jouw kern te komen. Jouw kansen te omarmen en te gaan staan voor wie JIJ bent en wat jij de wereld te bieden hebt. Let no one hold you back!

Zie mij maar als de medische scan van je bedrijf die elk onderdeel doorlicht. Ben jij klaar voor wat serious brand soul searching?

Ervaringen

Een sneak peak in mijn portfolio

Petra de Krom portfolio Jasmijn Derckx secundair logo
Petra de Krom portfolio One frequency primair logo
Petra de Krom portfolio Jasmijn Derckx secundair logo
Petra de Krom portfolio Free your voice primair logo
Petra de Krom portfolio Stylistic secundair logo
Petra de Krom portfolio branding logo
Petra de Krom portfolio Jeanette logo
Petra de Krom portfolio branding logo
Petra de Krom portfolio branding logo
Petra de Krom portfolio branding logo
Petra de Krom portfolio branding logo
Petra de Krom portfolio branding logo

... en nu jouw brand?

Ben je enthousiast geworden? Wil je weten wat de eerste stappen zijn om jouw merk & business naar een hoger niveau te tillen?

Een gratis brandingcall levert je de eerste inzichten op!