Mijn bedrijf groeit nu weer met mij mee!

Yolande Janssen-Strooband

Case info

Festina Lente Yoga • Yolande Janssen-Strooband
Yogastudio
Sparkle & Shine + Flyer | Visitekaartje | Social media templates | Webdesign

over dit business & branding traject

Je ontwikkelt je verder als mens, maar ook als bedrijf. Na 7 jaar ondernemen was Yolande toe aan een nieuwe stap. Haar yogastudio is gegroeid en verhuisd. Een mooi moment om je branding, positionering en stijl af te stemmen op deze nieuwe fase. 

Festina Lente Yoga helpt mensen met een druk hoofd en een gespannen lijf om de verbinding met zichzelf te herstellen. Ze leert je met liefdevolle aandacht naar jezelf te zijn en weer te voelen wat je lijf je wil vertellen. Zo ga je met een soepel, energiek lichaam en een ontspannen geest de dag in.

Business & Branding begint met het helder krijgen van je wensen, doelen en visie voor de toekomst. Deze vertalen we in een glasheldere boodschap én een krachtige visuele stijl, die helemaal bij JOU past. Dát is wanneer alles klopt: persoonlijkheid, aanbod en communicatie zijn helemaal op één lijn.

In het logo dat ik voor haar heb ontworpen, zie je de verbinding van lichaam en geest, met een stralend hart. Want Yoga als levenskunst gaat over vanuit je hart leven. Het straalt rust, openheid, verbinding, aandacht en groei uit. Precies de kernwaarden van Festina Lente Yoga!

De zachte kleuren en ronde vormen heb ik doorvertaald in haar social media templates, huisstijl en een uniek webdesign (festinalenteyoga.nl). Zodat niet alleen haar boodschap, maar ook haar stijl heel eigen en herkenbaar is.

In de woorden van Yolande Janssen-Strooband | Festina Lente Yoga

De afgelopen jaren ben ik gegroeid, als ondernemer en als persoon. Met de ambitie om door te ontwikkelen, was ik toe aan de volgende stap voor mijn yogastudio.

Petra stelt verrassend diepgaande en uitvoerige vragen, wat me nog meer inzicht heeft gegeven in mijn ondernemerschap en wat ik wil overbrengen. Nu heb ik weer helemaal scherp wat ik écht belangrijk vind. Vooral het onderzoeken van mijn kernwaarden heeft me tot de essentie gebracht. 

Mijn bedrijf groeit nu weer met mij mee. Het logo is de kers op de taart en een prachtige weergave van mijn visie. En nu is ook mijn nieuwe website live, ik ben trots op het resultaat!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!