Voor mij is Petra echt DE expert in intuitive design!

Miranda Berkhof

Case info

Miranda Berkhof
Executive coach for new leadership
Sparkle & Shine + Briefpapier | E-book | Flyer | Headers LinkedIn | Social media templates | Webdesign

over dit business & branding traject

Miranda: “Het was tijd om mijn idee in de wereld te gaan zetten. Ik gunde mezelf deze volgende stap in mijn ondernemersreis. Ik houd dagelijks andere mensen een spiegel voor, maar kan dat onmogelijk voor mezelf doen. Daarom zocht ik echt een partnership – iemand die me verder helpt dan waar ik tot nu toe geweest ben. Ik ben er klaar voor om met mijn eigen naam en merk de wereld in te treden.”

Als expert in leadership transformation streeft Miranda Berkhof naar een wereld waarin leiders hun authentieke kracht en potentieel benutten om positieve verandering te creëren. Voor zichzelf, hun organisaties en de maatschappij. 

Miranda wordt gedreven door een ontembare levenslust, nieuwsgierigheid en avontuur. As she says: “Het leven is te kort om niet trouw te zijn aan je ware zelf.”

Haar logo laat zien hoe er vanuit de kern een transformatie in gang wordt gezet. Vanuit je binnenste ontspruiten nieuwe lagen die een duidelijke opwaartse groeibeweging laten zien. Het bewustzijn neemt toe en zorgt voor een doorbraak die verder gaat dan je eigen cirkel. Precies waar new leadership voor staat.

Het luxe en elegante kleurenpalet past prachtig bij Miranda’s energie en haar unieke aanbod! Haar stijl vertaalden we samen door in verschillende items, voor een pakkend en consistent geheel: van e-book tot briefpapier, watermerk en social media templates. En natuurlijk haar website miranda berkhof.com!

In de woorden van Miranda Berkhof

Het was tijd om ‘het’ in de wereld te gaan zetten. Dit was een prachtige reis van nadenken, sudderen, voelen en schaven. Een reis die iedereen zichzelf zou moeten gunnen. Geweldig om te ervaren wat er allemaal kan gebeuren met een expert als guide. 

Petra’s aanpak inspireerde me om meer rust, meer zelfvertrouwen en meer lol te hebben. Haar aanpak ademt positiviteit. Af en toe voelde ik de vraag opborrelen: “Hoe gaat hier nu iets uitkomen?”, maar ik ging vanzelf mijn belangrijke branding thema’s herkennen. Daarnaast mocht ik nu kiezen voor de klant met wie ik echt wil samenwerken en dat hielp enorm bij mijn keuze voor ‘nieuw leiderschap’. Dát heeft de wereld nodig en daar past mijn propositie bij.

Door haar ontwerpen tilt ze me echt een stukje hoger. Precies dat extra duwtje om stevig te gaan staan voor wat ik te brengen heb. Dit geeft me alle zelfvertrouwen om mijn bedrijf in een nieuwe versie neer te zetten. Petra is voor mij echt dé expert in intuitive design.

Heel erg dankbaar voor ons traject samen en de uitkomst! Petra, je bent een geweldig cadeau voor iedereen die zichzelf serieus neemt.

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!