In mijn hoofd was het één brij en Petra heeft daar een kloppend en specifiek geheel van gemaakt.

Corine van Die

Case info

Taieki • Corine van Die
Veranderspecialist sector Zorg en Welzijn
Sparkle & Shine + Visitekaartje | Headers LinkedIn | Teksten website | Webdesign

over dit business & branding traject

“Die vraag: “Corine, wat doe jij precies?”. Het antwoord dat ze vervolgens gaf, voelde echt te vaag. Corine was aan het stoeien om er woorden aan te geven en het lukte maar niet om zelf de essentie te vangen. 

Ik hielp Corine om haar persoonlijkheid, aanbod en communicatie helemaal op één lijn te brengen. Business & Branding begint met het helder krijgen van je wensen, doelen en visie voor de toekomst. Deze vertalen we in een glasheldere boodschap én een krachtige visuele stijl. Et voilà, zie hier haar stralende merk – in woord en beeld.

Haar kernboodschap kwam snel en duidelijk in beeld: Van frustratie naar veranderenergie, dat is waar Taieki voor staat. Corine is veranderspecialist sector Zorg en Welzijn en helpt organisaties om frustratie om te zetten in veranderenergie, zodat blije medewerkers vanuit passie bijdragen aan de organisatie en zo de allerbeste zorg verlenen. Geen symptoombestrijding, maar organische verandering. Geen vastomlijnd denkkader, maar juist vanuit de kern doen wat nodig is. 

Het logo dat ik voor haar ontwierp laat een oog zien dat anders durft te kijken. Taieki betekent letterlijk fluïde, dus vloeiende lijnen. Corine’s dualiteit en gelaagdheid zijn zichtbaar in het speelse kleurcontrast, terwijl de vorm allesomvattend in verbinding is. Dit logo is in beweging, groeit en brengt krachtig die typerende veranderenergie over.

Deze herkenbare beweging, kracht en helderheid zie je ook terug in Corine’s visitekaartjes, LinkedIn banners en haar heldere sprekende website taieki.nl.

In de woorden van Corine van Die | Taieki

Die vraag: “Corine, wat doe jij precies?”. Ik was aan het stoeien om er woorden aan te geven. Ik had al mooie opdrachten, maar past dit inhoudelijk ook bij wat ik écht ten diepste wil? Wat is mijn kapstok? Ik heb een grote passie en zet veel talenten in, maar wist zelf niet de essentie te vangen. 

Petra stelde mij in haar academy en tijdens de brandingsessies steeds weer treffende en verdiepende vragen. Het heeft me echt aan het denken gezet. Ze luistert, bevraagt en beweegt je door het proces. 

In mijn hoofd was het één brij en Petra heeft daar een kloppend en specifiek geheel van gemaakt. 

De zoektocht was om mijn werk breed te kunnen inzetten en toch heel gericht te zijn. Mijn speelveld is nu volkomen duidelijk en daarbinnen kan ik nog steeds los! Ik kan nu heel dicht bij de kern blijven en vol overtuiging delen wie ik ben en waar ik voor sta. Mijn focus is nu kraakhelder en dat voelt heel stevig.

In het logo komt alles samen, dat voelt zó compleet! Fijn ook om steeds weer even mijn Business & Branding Essentials erbij te kunnen pakken, een tastbaar document waarin mijn hele bedrijf en branding staan omschreven. 

Ik heb mijn logo en verhaal op LinkedIn gedeeld en mensen herkennen mij er ook direct in. Al die reacties via mail en DM’s hoe raak en treffend het is, zo leuk! Dus, leef je ook vanuit een missie en wil je jouw essentie raken? Dan raad ik je Petra zeker aan.

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!