Dit nieuwe logo voelt als een katapult naar de toekomst!

Carol Williams

Case info

Carol Williams
Logodesign

over dit business & branding traject

Carol bleef maar twijfelen over haar branding en logo. Ze liep vast op haar wisselende kleurgebruik en het eeuwige bijschaven aan iets dat nooit helemaal ‘Carol’ voelde. Ze besloot mij in te schakelen om haar te helpen. 

Carol is een ervaren coach die vrouwen inspireert om joyful te transformeren door een open en no-nonsense aanpak. Het mooie is dat die transformatie een ripple effect creëert in je omgeving: al je relaties – in de eerste plaats met jezelf – worden mooier. Goede inspiratie voor het logo dat ik voor haar heb ontworpen.

Carol’s logo laat precies zien hoe van binnenuit een transformatie ontstaat en zo een ripple effect in gang zet: door de relatie met jezelf te veranderen, ben je in staat om al je relaties te verbeteren, met je partner, kinderen, financiën etc. Het logo straalt qua vorm – en door het gebruik van copper sparkle. Een vrolijke shine die past bij haar thema’s van zelfliefde, confidence, freedom, fun en succes.

In de woorden van Carol Williams

Ik ben zo blij dat ik eindelijk deze stap heb gezet! Het heeft enorm geholpen om los te komen van het oude en verder te gaan met een frisse energie en meer focus. Nu pas besef ik hoeveel energie die twijfel me kostte… En nu? Niet meer twijfelen, gewoon doen! 

Het voelt als een soort katapult naar de toekomst. Mijn logo past precies bij me. Elke dag vergroei ik er een beetje meer mee. Deze letterlijk stralende stijl geeft me zoveel mogelijkheden om mee te spelen. Thanks Petra!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!