Mijn mindset staat op standje: business vormgeven vanuit JOY!

Michiel de Krom

Case info

Moeiteloos Mindful • Michiel de Krom
Auteur, moeiteloos mindful coach & trainer
Sparkle & Shine + Icoontjes boek | Headers LinkedIn | Webdesign

over dit business & branding traject

Wat een dierbare klant om mee samen te werken: mijn broertje Michiel. Na een jarenlange carrière als succesvol wetenschapper gooide hij het roer om. Nu is hij Moeiteloos Mindful trainer & coach en helpt hoogopgeleide professionals om uit hun hoofd te komen en moeiteloos mindful te leven. 

Moeiteloos Mindful. Een unieke methode die verder gaat waar gangbare mindfulness ophoudt. Michiel laat je ontspannen in jouw pure bewustzijn, dat van nature moeiteloos mindful is. Een bron van vrijheid, blijheid en verbinding. 

In het logo dat ik ontwierp zie je 2 vloeiende M’s in elkaar overgaan. Een open en luchtig logo dat die innerlijke flow laat zien, een vleugje groei en verwondering. In verbinding met zichzelf en de wereld eromheen. Deze stijl heb ik doorvertaald in zijn webdesign. Warm, aards, rustgevend. Zodat niet alleen zijn boodschap, maar ook zijn stijl heel herkenbaar en écht ‘Michiel’ is.

Leef jij veel in je hoofd en wil je meer in het moment zijn? Neem eens een kijkje op moeiteloosmindful.nl en bestel zijn boek vol mooie meditaties!

In de woorden van Michiel de Krom | Moeiteloos Mindful

Ik had een hoop inspirerende ideeën, maar wist niet hoe ik deze in een duidelijk en aantrekkelijk aanbod kon gieten. Ik heb iets te bieden waar veel behoefte aan is, maar hoe breng ik dat duidelijk over aan potentiële klanten?

Ik was bang dat ik over iedere vraag ellenlang na zou gaan denken. Maar de frisse, speelse manier waarop de vragen zijn gebracht (en hoe Petra de opdrachten presenteert in de filmpjes) zorgen ervoor dat ik er zo doorheen fiets.

Mijn belangrijkste inzicht tijdens ons proces is om de kracht van herhaling te gebruiken, om zo je verhaal heel helder neer te zetten. Het beeld van het pad in de jungle dat door het steeds te bewandelen steeds herkenbaarder wordt als pad, is me zeer bijgebleven. 

 

Vooraf twijfelde ik even wat dit traject me zou opleveren: ik had tenslotte al een boek geschreven en dus een helder verhaal. Maar jouw branding traject heeft me enorm geholpen om mijn aanbod te verhelderen. Ik zie nu wat mijn aanpak zo bijzonder maakt. Inmiddels heb ik mijn bedrijf vol vertrouwen gelanceerd! 

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!