Mijn twijfel maakte plaats voor vertrouwen.

Robbin Castillo

Case info

Robbin Castillo
Zelfmeesterschapscoach
Traject Sparkle & Shine + Visitekaartje | Headers LinkedIn & YouTube | Webdesign

over dit business & branding traject

Robbin kwam bij me omdat hij lastig kon omschrijven wat hij precies doet: hij is niet bepaald in een hokje te plaatsen. Hoe kon hij zichzelf helder in de markt zetten? Hier lag de wens om een duidelijke boodschap naar buiten te brengen – in een krachtige website en posts op social media. 

Stap voor stap werd duidelijk dat Robbin’s kracht zit in zijn bijzondere holistische aanpak. Hij helpt jongeren om hun zelfmeesterschap te erkennen. Door lichaam en geest in beweging én in balans te brengen, zodat zij soepel en sterk in het leven staan. Robbin verbindt de wijsheid uit verschillende culturen met een praktische werkwijze.

Beweging en bewustzijn, fysiek en spiritueel: breng deze in balans en je boort je eigen bron van wijsheid en geluk aan, klaar om te ontvlammen! In het logo zie je de krachtige lijn van een driehoek in balans, puttend uit de eigen bron en ontvlammend in mogelijkheden. Een sereen logo met een krachtig kleurenpalet – met een top van koper, voor de geleiding van energie.

Robbin is een aanpakker en dus hebben we meteen een hele stijl voor hem uitgerold in diverse social media banners, visitekaartje, webdesign. Klaar voor een nieuwe fase!

In de woorden van Robbin Castillo

Ik wist niet goed hoe ik mijn talent kon verwoorden. Ik ben niet in een hokje te plaatsen en ik kan en doe van alles. Petra liet me inzien hoe ik mezelf duidelijk neerzet met precies dát wat raakt. Mijn twijfel maakte plaats voor vertrouwen. Ik weet waar ik voor sta en wat ik te doen heb. 

En ik ben niet snel verrast, maar vond het zó bijzonder dat het logo meteen spot-on was!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!