Alles valt nu op zijn plek en ik heb zo’n zin om dit te gaan delen!!

Elisa Schipper

Case info

Love Your Body • Elisa Schipper
Bodylove expert
Traject Sparkle & Shine + Webdesign

over dit business & branding traject

Toen Elisa een paar jaar geleden begon met ondernemen, wist ze nog niet precies wat ze ging doen, voor wie en hoe. En dat zag je terug… Haar wens: “Een helder verhaal en een stijl die weerspiegelt wie ik nu ben, wat ik doe en wie ik wil aantrekken. Een merk waar ik 100% achter sta en waarmee mezelf ook echt WIL laten zien in posts en op mijn website!”

Het merkverhaal van Love Your Body ontvouwde zich prachtig. Elisa is een bodylove expert die vrouwen helpt om zonder dieet, maar met liefde af te vallen. Met een lifechanging resultaat. Love Your Body maakt je verliefd op je leven! 

Liefde en zachtheid, voluit genieten met juíst dat beetje imperfectie. Een dosis luxe en wat durf. Het komt allemaal terug in haar logo. Het vrouwelijke zandloperfiguur laat balans zien; body en mind, liefdevol omarmd. De overgang van vorm en kleur toont de transformatie. Met een gouden randje en een vleugje confetti, want Love Your Body is een feestje! 

Na het traject Sparkle & Shine zijn de kleurrijke stijlelementen doorvertaald in een sprankelend webdesign. Met een heldere indeling van haar aanbod, zodat een droomklant snel op de juiste plaats is. Elisa’s persoonlijkheid straalt je op elke pagina tegemoet.

In de woorden van Elisa Schipper | Love Your Body

Ik wilde mijn merk beter neerzetten binnen duidelijke kaders, waar ik zelf 100% achtersta en van aanga. Wat ik jaren geleden heb laten ontwerpen paste niet meer bij wie ik nu ben, wat ik nu doe en wie ik wil aantrekken. Ik miste een stukje professionaliteit in mijn uitstraling, maar ook de power en joy die ik als persoon wél laat zien. 

Door de gesprekken met Petra is nu duidelijk wat ik voor en achter de schermen wil voor mijn business. Ik denk dat nog nooit iemand mij de juiste vragen heeft gesteld. Het traject heeft me helderheid gegeven, focus en de vaart om nu echt door te pakken. Maar ook het inzicht over wat voor goud ik in handen heb! Dit traject  levert me zoveel meer zelfvertrouwen op, dat alleen dat al alles waard is! Mijn missie is nu zoveel duidelijker, zowel in woord als in beeld. Alles valt nu op zijn plek en ik heb zo’n zin om dit te gaan delen!! Wat ik doe is uniek! 

Wat ik verrassend fijn vind aan haar aanpak, is dat er bij Petra niet gelanterfant wordt, ze pakt lekker snel en duidelijk aan. En daarnaast is ze ook leuk en gezellig, haha. Mijn Personal Branding boek laat echt een compleet en compact verhaal zien. Niet alleen super waardevol voor mij, maar ook voor mijn websitebouwer, fotograaf etc. Dus voor iedereen die niet helemaal duidelijk heeft hoe zichzelf neer te zetten, raad ik dit Business & Branding traject aan. Het geeft je richting, je bekent als het ware kleur en kunt hierna een stuk makkelijker de stappen voor je business zetten. 

Mijn vuurtje is nog veel meer aangewakkerd!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!