Een overkoepelende paraplu voor al mijn activiteiten!

Jasmijn Derckx

Case info

Jasmijn Derckx
Auteur, reisjournalist en empowerment specialist
Traject Sparkle & Shine + Headers LinkedIn | Webdesign

over dit business & branding traject

Jasmijn ‘kan teveel’ en ‘wil teveel’. Als multitalent voelt het vaak als een enorme uitdaging om compact over te brengen wie je bent en wat je doet. Ze begon haar brandingtraject dan ook op zoek naar heldere inzichten, meer focus en een duidelijk beeld van haar route en doel. Die kwamen al heel snel in het brandingproces naar boven!

Jasmijn Derckx is auteur, reisjournalist en empowerment specialist. Ze inspireert je om zelf de regie over je leven te nemen en bewust te kiezen voor kracht en geluk. Durf jij je eigen weg te gaan?

De kracht van eigen regie vraagt om een krachtig kleurenpalet en heel eigen vorm. Mysterieus, tijdloos en authentiek. Jasmijn – deze vrouw én de bloem – staat voor puurheid en kracht. Hoe mooi om juist deze open bloem als centerpiece te nemen. Jasmijn ziet ‘the magic in everyday life’ en creëert ingelijste momenten, met woord en beeld. En dat zie je terug in dit logo! Aansluitend heb ik haar website ontworpen in dezelfde warme Jasmijn-sfeer, zodat ook daar in één oogopslag duidelijk is waar zij voor staat.

Jasmijn Derckx

In de woorden van Jasmijn Derckx

Van alle muzieknoten die ik je vertelde, ook de ‘valse’, componeerde jij een krachtige ouverture voor mijn bedrijf. Je harmoniseerde en inspireerde. Wat ben ik blij dat ik jou heb benaderd om mijn ‘ton qui fait la magique’ in tekst en beeld te mogen laten klinken.”

Petra heeft mij een landkaart gegeven, door een duidelijke samenvatting van zowel de route als het doel. Er ontstond een overkoepelende paraplu waar al mijn verschillende activiteiten onder vallen. Mijn grootste inzicht is dan ook dat ik alles in mijn leven doe vanuit dezelfde missie: de kracht van eigen regie.

Meer dan ik had verwacht ging ze echt de diepte in, en daardoor was het soms wel even ‘zweten’. Maar gaandeweg ontvouwde zich het plan en vooral het doel waaraan ik wilde werken. De opbouw, de diepte van de vragen en de professionaliteit van dit traject waren verhelderend en fijn! Ik vind het bijzonder waardevol wat ze allemaal uit mijn verhaal heeft gehaald.

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!