Zo kom je echt tot de kern van je bedrijf.

Katinka Reiss

Case info

Katinka Reiss
Stem & sprekerscoach
Traject Sparkle & Shine

over dit business & branding traject

Katinka vroeg me om haar te helpen om echt tot de kern te komen en helderheid te creëren in haar verhaal. Je weet echt wel wat je doet, maar het is soms zo lastig om die essentie onder woorden te brengen! En zo gingen we samen het brandingtraject in…

Katinka Reiss is stem & sprekerscoach en laat je je stem zo gebruiken dat je veel meer impact maakt. Zij laat je de kracht van je innerlijke stem ontdekken. Zodat je meer joy & energie ervaart en je vrijer durft te laten horen en zien. Een prachtige missie! Ik mocht al eerder een brandingtraject doen voor een los project en nu dan voor haar eigen persoonlijke merk.

De golvende vormen van haar logo verbinden hoofd, hart en onderbuik, waarbij je altijd langs de stem komt. Want je stem kan pas open zijn als je energie stroomt en die stroming is helder in beeld gebracht. Herken je zelfs de heel abstracte stembanden?

Het rijke kleurenpalet is warm, vrouwelijk & joyful, net als Katinka zelf.

In de woorden van Katinka Reiss

Petra heeft een krachtig en sprankelend logo voor me ontworpen. Maar het brandingtraject is zoveel meer dan dat! Petra stelt sterke vragen en heeft een mooie manier ontwikkeld om duidelijk te krijgen waar jij voor staat. Zo kom je samen echt tot de kern van je bedrijf.

Aan bod komt bijvoorbeeld welke waarden belangrijk voor je zijn en wat je jouw klant precies wil geven. Mijn brandingstrategie is prachtig uitgewerkt in een naslagwerk van alles wat besproken is. Ik ben verrast om terug te lezen hoe Petra al mijn uitspraken in één passend geheel heeft samengevat. Hier kan ik enorm veel uithalen voor mijn social media en mijn site. 

Dank je wel Petra, voor mijn logo en alles erbij!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!