Ik ken mijn ideale klant en schrijf nu veel makkelijker mijn teksten!

Conny Postma

Case info

Stylistic • Conny Postma
stijlspecialist
Sparkle & Shine

over dit business & branding traject

Ze had teksten laten schrijven voor haar website, maar die voelden veel te algemeen. Haar collega’s doen ongeveer hetzelfde, dus wat is nou typisch Stylistic? Conny: “Ik wil dat jij me helpt om dit te onderzoeken en het onder woorden te brengen. Zelf blijf ik in hetzelfde kringetje denken en jij ziet dingen die ik niet (meer) zie.”

Conny wilde graag een helderder aanbod, duidelijkheid over haar ideale klant én inzicht in wat haar onderscheid van anderen. Laat dat nu allemaal met elkaar samenhangen! 

Dat onderscheidend vermogen werd inderdaad gauw helder. Conny van Stylistic doet niet aan losse standaard kleur- of stijladviezen, maar stemt in één keer je gehele garderobe perfect op jouw persoonlijkheid af. Be your stylistic self!

Haar logo laat een S in beweging zien, die als een draad door de complete cirkel krult. In de cirkel zie je subtiel een stiksel terug, een knipoog naar Conny’s jarenlange ervaring met het maken van kleding én het op maat gemaakte traject. Er is ten slotte maar één jij en jij past niet in een standaard hokje.

Conny Postma

In de woorden van Conny Postma | Stylistic

Ik had moeite om me te onderscheiden van anderen. Ik trok niet mijn droomklanten aan en kreeg niet goed verwoord waarom je voor mij moet kiezen. Ik was hier al een tijd mee aan het stoeien, maar zelf lukte het me niet. En bij Petra voelde ik de juiste klik!

Na het branding traject met Petra is heel duidelijk wie mijn ideale klant is. Ik heb nu eindelijk voor mijzelf een helder beeld van hoe ik mijn adviezen wil geven en waarom ik het zo doe. Hierdoor is de communicatie hierover ook een stuk makkelijker geworden. Ik schrijf veel makkelijker mijn teksten voor nieuwsbrieven en social media. Het brandingboek geeft me telkens weer inspiratie. En ze heeft een logo ontworpen dat precies bij mij past!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!