Ik zie nu heel helder wat mij onderscheidend maakt!

Jeanette van Rookhuizen

Case info

Jeanette van Rookhuizen
Overheidscoach voor aanpakkers
Traject Brilliant Bizz + Presentatie template | Notitieboek voor klanten

over dit business & branding traject

Jeanette was op een koers terecht gekomen die niet meer passend voelde. Ze wilde zichzelf nu echt op haar eigen manier in de markt zetten met een pakkend, compact en helder verhaal. “Mijn eigen unieke waarde formuleren op een manier waar ik me senang bij voel. Met een professionele uitstraling die past bij mij, mijn doelgroep en mijn missie.”

Jeanette streeft naar samenwerken aan een betere overheid op basis van vertrouwen, verbondenheid en leiderschap. Een overheid die in iedere actie van meerwaarde is voor de samenleving. Omdat die samenleving dat verdient én omdat iedereen binnen de overheid daar blijer van wordt. 

Het warme kleurenpalet laat haar inspirerende positiviteit en vertrouwen zien. De cirkelvorm is vloeiend – zoals zij de overheid in beweging brengt – en verwijst naar de wereld die zij wil verbeteren. De subtiele maar krachtige vormentaal is verweven met haar initialen, waardoor het echt een persoonlijk stempel is. 

De warme kleuren en ronde vormen heb ik doorvertaald in haar social media templates, huisstijl en website jeanettevanrookhuizen.nl, zodat overal dezelfde consistente boodschap wordt ondersteund door een heel eigen superherkenbare stijl. 

Ik geniet ervan om Jeanette’s posts te lezen en keer op keer haar bevlogenheid terug te zien! Dát is wat goede branding voor je doet!

In de woorden van Jeanette van Rookhuizen

Ik had moeite om mijn essentie te verwoorden en te zien wat mij nu onderscheidt van al die andere trainers en coaches. Petra wist heel goed tot de kern te komen en deze onder woorden te brengen. Zo kwam ze met de term: ‘Overheidscoach voor aanpakkers’. Ik zie nu heel helder wat mij onderscheidend maakt. 

En vervolgens maakt ze daar een prachtig compleet beeld bij, van logo en socials tot webdesign. Het is altijd herkenbaar en nooit saai, daar houd ik van! Het werken met Petra was echt een feestje! 

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!