Ik zat vol dromen en ideeën en Petra bracht stapsgewijs helderheid.

Melanie de Moor

Case info

Praktijk Con Tact • Melanie de Moor
beeldend therapeut
Sparkle & Shine + Briefpapier | Set ansichtkaarten | Webdesign

over dit business & branding traject

Na een aantal jaar ondernemen als beeldend therapeut was Melanie toe aan een nieuwe stap. Ze zat vol dromen en ideeën en vroeg mij of ik haar kon helpen deze te realiseren.

Melanie laat je via verbeelding, natuur en emotie weer moeiteloos jezelf zijn. Leven vanuit durf en speelse verwondering. Haar kernwaarden zijn vertaald in het kleurenpalet en de vormentaal van dit logo: creatieve materialen (de cirkel heeft ze op mijn verzoek zelf gekleurd!), natuur, verbinding met jezelf, maar ook met de ander. Dat alles in een warm aards kleurenpalet. Dit logo is ‘helemaal Melanie’!

Melanie kan beide logo’s afwisselend gebruiken voor verschillende toepassingen, omdat je soms een groene bui hebt en soms een hele aardse. 

Haar website wordt gekenmerkt door een pure heldere opzet met speelse lijnen, waarin ook de eenlijnstekeningen die ik voor haar maakte een mooie rol spelen. Deze tekeningen zijn ook uitgewerkt in prachtige kaarten om aan haar klanten te sturen!

Melanie de Moor

In de woorden van Melanie de Moor | Praktijk Con Tact

Ik heb al een aantal jaren een praktijk voor beeldende therapie, maar was toe aan een nieuwe stap met een nieuwe bedrijfsnaam. Ik zat vol dromen en ideeën en vroeg Petra om me te helpen deze te realiseren. Samen hebben we mijn missie en visie verhelderd en stapsgewijs heb ik duidelijk gekregen wat mijn bedrijf van anderen onderscheidt en dat ook mag uitstralen.

Petra heeft dit vormgegeven in een prachtig warm logo dat helemaal bij mij past. Als jij ook een rotsvast baken kunt gebruiken om met een ijzersterk en passend merk de wereld in te stappen, kan ik je Petra zeker aanraden! De combinatie van haar creativiteit, daadkracht en aandacht werkt inspirerend!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!