Ik zou het zo weer doen, de investering was snel terugverdiend!

Maureen Mulder

Case info

Maureen Mulder
facebook marketing specialist
Sparkle & Shine + Briefpapier | Presentatie template | Webdesign

over dit business & branding traject

Maureen: “Herken je dat? Je wilt een andere website, maar beseft halverwege dat er toch ook een nieuwe stijl mag komen? En even later voel je dat er ook een nieuw logo mag komen? En als we toch bezig zijn, misschien ook een andere naam? … Allemaal dingen die ik niet had voorzien noch van plan was, maar die nu zó kloppend voelen.”

Maureens oude visuele stijl vertelde helemaal niet waar zij met haar bedrijf voor staat: een authentieke, persoonlijke en heldere aanpak. Maureen is een echte ‘ideeëngenerator’. Ze zorgt voor ‘meer zichtbaarheid voor meer impact’ en noemt zichzelf gekscherend een ‘Facebook Ad Nerd’. 

Resultaat: Een heel persoonlijk logo mét een knipoog! Die stijl is natuurlijk ook lekker doorgevoerd in haar website.

Voor een consistente uitstraling die haar droomklant raakt, zijn ook briefpapier en presentatie slides ontworpen.

In de woorden van Maureen Mulder

Ik had een zelfgemaakte website en was toe aan een nieuwe met een professionele uitstraling. Door de vragen die Petra me stelde, besefte ik dat ik eigenlijk toe was aan een hele nieuwe stijl, inclusief een nieuw logo en een nieuwe bedrijfsnaam! Allemaal dingen die nu zó kloppend voelen. Deze rebranding voelt als een nieuw begin, een klein vuurtje dat steeds feller gaat branden. Petje af hoe Petra in zo’n korte tijd een logo kan ontwerpen dat 100% bij mij past. Dit is voor het eerst in al die jaren dat ik onderneem, dat ik met een designer samenwerk en het is een wereld van verschil met mijn oude website! Mijn site ziet er professioneel uit en schept de juiste verwachtingen. 

Ik heb mijn nieuwe website en de rebranding lang uitgesteld vanwege het kostenplaatje, maar ik zou het zo weer doen. Het was het meer dan waard, want ik heb de investering snel terugverdiend. Afgelopen jaar was mijn beste jaar ooit!”

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!