De resultaten zijn het dubbel en dwars waard!

Linde van Wesel

Case info

Levv Consulting • Linde van Wesel
Organisatiepsycholoog
Sparkle & Shine + Briefpapier | Headers LinkedIn | Presentatie template

over dit business & branding traject

Linde wilde focus aanbrengen in haar brede aanbod. Met een duidelijk verhaal, maar niet té gekaderd. “Ik vind het lastig om te verwoorden wat ik precies doe (het is heel breed in mijn beleving, met de verschillende rollen die ik vervul). Hoe geef ik kort en bondig aan wat mij daarin uniek maakt? Die essentie pakken, met de juiste woorden, daar worstel ik al even mee.”

De Business & Branding academy zette Linde direct aan het denken. Ze ontdekte welke thema’s en drijfveren de rode draad vormen tussen haar persoonlijkheid, haar aanbod en hoe dit te communiceren. Er ontstond DURF om focus aan te brengen! Haar verhaal is nu glashelder.

Linde van Wesel helpt MKB’ers om de brug te slaan tussen hun groeiambities als organisatie en hoe medewerkers hierin mee te nemen. Als organisatiepsycholoog pakt ze vraagstukken aan over mens en organisatie, zodat zij kunnen groeien en professionaliseren – en met een bevlogen club medewerkers de toekomst in gaan.

Een zakelijk, stoer en straight forward logo, met een vriendelijke zachte touch. Het stevige kleurenpalet is een combinatie van volwassen warme tinten met een fris accent. Open, positief en daadkrachtig. Dit zie je terug in de vormentaal van het logo. De letters staan stevig, waarbij de afgeronde vormen organische groei laten zien. De verschillende kleuren verbinden de letters en laten zo zien dat Linde’s aanpak organisatiebreed is: iedereen is betrokken. 

In de woorden van Linde van Wesel | Levv Consulting

Ik had een paar duidelijke wensen:
• Wat ik doe helder en duidelijk op papier (maar niet tè gekaderd)
• Helder aangeven wat mij daarin uniek maakt
• Een bedrijfsnaam die daar goed op aansluit – met natuurlijk een passend logo!

Ik worstelde al een tijdje om kort en bondig te vertellen wat mij uniek maakt in mijn verschillende werkrollen. Ik wist niet hoe ik precies mijn aanbod, missie, visie etc. wilde verwoorden. Petra liet me inzien dat het juist goed is om wat minder te zeggen, maar dat wél prominenter naar de voorgrond te brengen.

Stap voor stap komt alles bij elkaar in de academy: mijn statement gaf echt inzicht en ook de kernwaarden-opdracht vond ik top. Petra’s wijze van meedenken over mijn bedrijfsnaam was echt verrassend!

Na dit traject heb ik een helder aanbod om te presenteren en een duidelijk beeld van mijn type klanten. Mijn drijfveren, kernwaarden en manier van werken vallen zo gaaf samen tot één kloppend geheel. Petra werd me aanbevolen en inderdaad: de resultaten zijn het dubbel en dwars waard!

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!