Petra weet de ene na de andere blinde vlek aan het licht te brengen. Heel inspirerend!

Rosita van Gemert

Case info

Dansenderwijs • Rosita van Gemert
danscoach
Sparkle & Shine

over dit business & branding traject

Rosita was zich ervan bewust dat haar profilering niet duidelijk genoeg was. “Zowel ikzelf als mijn werk zijn niet zo verbaal, dus het kostte me moeite om mijn verhaal in woorden te vangen. Ik bleef maar bijschaven – zonder het gewenste resultaat. Tijd om een expert in de arm te nemen!”

In het brandingtraject verdween alle ruis, dankzij Rosita’s overtuigende passie voor de kracht van dans en beweging. Eén voor één vielen er kwartjes: haar boodschap werd glashelder en als vanzelf volgde een prachtig aanbod, helemaal in lijn met Rosita’s persoonlijkheid. 

Rosita is een danscoach die je speels in beweging brengt naar je eigen kern. Zij laat dans jouw gids zijn, waardoor je ontdekt wat je lichaam je wil vertellen. Vanuit beweging reikt het je vanzelf jouw antwoorden aan, zodat jij weer vol krachtig vertrouwen door het leven danst!

Dit logo is dan ook één en al beweging. Vanuit de kern draait een dansende transformatie. Een krachtig,  speels logo dat stevig staat en vertrouwen uitstraalt – ondersteund door een warm, aards en uitnodigend kleurenpalet. Door in je lijf te zakken (het onderste deel) ontstaat helderheid (het bovenste deel), en dat is allemaal met elkaar verbonden: alles zit al in je.

In de woorden van Rosita van Gemert | Dansenderwijs

Petra weet de ene na de andere blinde vlek aan het licht te brengen. Heel inspirerend! Ze zet samen met jou een compacte en duidelijke profilering neer, zonder je eigenheid te verliezen. De eenvoud van haar aanpak is verrassend, omdat die juist zoveel verdieping geeft. Ze voelt je wensen perfect aan en maakt een heldere vertaalslag in woord en beeld.

Ik had geen behoefte aan een nieuw logo, maar was toch wel heel nieuwsgierig wat Petra zou bedenken. Ze overtrof mijn stoutste verwachtingen! Het logo – dat juist ondergeschikt was in wat ik wilde dat het traject mij zou opleveren – blijkt nu echt helemaal de essentie te omvatten van wie ik ben en wat ik doe. Hoe raar kan het lopen…..

Ik was zelf al enige tijd bezig om veel tijd te steken in het profileren van mijn bedrijf, maar moest uiteindelijk toegeven dat het zonde van mijn tijd was, omdat je nou eenmaal niet overal goed in kunt zijn. Petra heeft die kennis van zaken duidelijk wel. Dus de tijd en frustratie die ik nu los kon laten vond ik wel een investering waard.

Jouw droom business klant leven brand wacht op je!

Boek nu je brandingcall en zet de eerste stap naar een merk dat 100% matcht met wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!