Over de kracht van branding en omzetgroei

In november 2022 werd ik door business coach Lisette Brattinga geïnterviewd over de kracht van branding en waarom het omzetgroei oplevert.

Zoals Lisette in haar podcast aangeeft:

“In deze podcast spreek ik één van mijn ideale klanten, Petra de Krom. Zij heeft een unieke aanpak ontwikkeld om de fijnste en leukste klanten aan te trekken met een spot-on merkverhaal en stijl. Je hebt immers maar 2 seconden voor de eerste indruk, dus die moet goed zijn.

Ik ken niemand die het zo creatief en grondig aanpakt als zij omdat ze alle branding ‘componeert’ in woord én beeld. Helemaal afgestemd op de ondernemer die haar hulp inroept. Met plezier stuur ik klanten naar haar door.

We gaan in gesprek over: Wat is branding precies? Waarom is het belangrijk en heeft elke ondernemer het nodig om te groeien? Wat is het grootste misverstand over branding? Wat is een goed merk en waarom? Natuurlijk spreken we elkaar ook over onze super waardevolle samenwerking.”

Wil jij helderheid in jouw merkverhaal, van positionering en aanbod tot droomklant? En de visuele uitstraling die daar 100% bij matcht? In mijn business & branding traject  werken we een-op-een samen naar jouw topbrand in woord en beeld! gaan we samen op zoek naar de talenten die jou magnetisch aantrekkelijk maken.